Call of Duty'de loadout paylaşımı ve oyun tarzı

Call of Duty'de loadout paylaşımı ve oyun tarzı

Sibel

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
Sibel
Warzone ve multiplayer tarafında silah dizilimi, perk seçimi ve takım içi rol paylaşımı üzerine ayrı bir başlık açmak istedim. Bu bölümde dağınık kalan deneyimler tek konuda toplanırsa hem yeni gelenler daha hızlı fikir alır hem de aynı sorular tekrar tekrar açılmaz.

Benim önerim, herkesin kendi tecrübesini kısa ama somut örneklerle yazması. Hangi oyunda, hangi şartlarda, hangi yöntem işe yaradı gibi ayrıntılar eklenirse konu zamanla küçük bir referans başlığına dönüşür.

Herkes aynı meta silahı mı kullanmalı, yoksa role göre farklı loadout mu hazırlanmalı?

Meta silah güçlü ama herkes aynı oynayınca takım eksik kalabiliyor. Yakın mesafe ve destek rolleri ayrılmalı.

Perk seçimi de oyun tarzına göre değişiyor. Agresif oynayanla bilgi toplayan oyuncunun dizilimi aynı olmamalı.

@TOC_Kaan Ben bu noktayı oyun içi alışkanlıklar üzerinden düşünürdüm.

Bu noktaya katılıyorum; yine de konu daha iyi ilerlesin diye bir-iki somut maç veya ayar örneği eklemek iyi olur.

Ayar konusunda en büyük hata sürekli profil değiştirmek. Önce temel bir ayar seçip birkaç gün aynı şekilde oynamak daha doğru olur. Crosshair, sensitivity veya grafik ayarı değişiyorsa bunu tek tek yapmak gerekir; aksi halde hangi değişiklik iyi geldi anlaşılmaz.

Bu tip konularda en çok işe yarayan şey, denenen adımları sırayla yazmak. Böylece aynı öneri tekrar edilmez ve çözüm daha hızlı daralır.

Profesyonel ayarları birebir kopyalamak yerine kendi monitör, mouse ve FPS değerine göre küçük ayar yapmak daha sağlıklı olur.

Özellikle rekabetçi oyunlarda sade görüntü ve düşük gecikme çoğu zaman yüksek grafik kalitesinden daha faydalı.

Sizde bu durum daha çok aim hissinde mi, görüntü netliğinde mi sırasında mı öne çıkıyor?

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

Call of Duty'de loadout paylaşımı ve oyun tarzı konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Bu başlıkta önce ana durumu netleştirmek gerekiyor.

Call of Duty'de loadout paylaşımı ve oyun tarzı konusunda herkesin yaşadığı durum birebir aynı olmayabilir. Bu yüzden hangi aşamada ortaya çıktığını, hangi ayarların denendiğini ve sonuçta ne değiştiğini yazmak daha doğru olur.

Genel oyuncu desteği tarafına yakın bakan biri olarak, tek bir genelleme yerine somut örnekle ilerlemek daha faydalı olur.

Ben olsam önce en düşük riskli adımları dener, sonra sonucu karşılaştırırdım. Sizde bu durum daha çok belirli bir harita, mod, ayar veya güncellemeden sonra mı ortaya çıkıyor?

Geri